Gosti su dobrodošli dovede li ih put na odmor ili poslovno te uvijek zadovoljno odlaze jer uz smještaj u apartmanu pruža mogućnost aktivnog odmora te naši gosti mogu:

šetanje

 

 ŠETATI

 
 šetati do obližnje mjesne crkve SVETA TRI KRALJA gdje se nalazi spomen područje i obilježava se proslava MAJČINOG DANA. Kod crkve je pokopana MAJKA AUTORA HRVATSKE HIMNE
30min lagane šetenje

šetati i razgledati vinogradarske brežuljke do kapelice SVETI KRIŽ
30min lagane šetenje

 uživati na vodenom planetu TERMI TUHELJ
 5 min laganog hoda


voznja po Hrvatskom ZagorjuPROVOZATI SE

 posjet hrvatskom marijanskom svetištu MARIJI BISTRICI koje je udaljeno 30 km

posjet obližnjim dvorcima Hrvatskog Zagorja:
-najbliži dvorac je VELIKO TABOR svega 15 km (15 min vožnje autom), ukoliko idete do dvorca preopruka je da se pogleda prelijepa crkva u Pregradi te Kunagora isto tako da se napravi krug prema Zagorskim selima kako bi se pogledao dvorac Miljana (privatno vlasništvo) te se dođe do starog sela Kumrovec u kojem su prikazani nekadašnji običaji te život naših predaka. Ukoliko se krene put Krapine, tu je najznačajnije obići MUZEJ KRAPINSKIH NEANDRETALACA te dvorac TRAKOŠĆAN, dalje neizostavno je posjetiti MUZEJ SELJAČKIH BUNA u Stubici. Na tom zahtjevnom obilasku vrlo je važeno istaknuti da ima mnoštvo renomiranih restorana gdje je moguće kvaliteno prezalogajiti ... Dakle .. ukratko smo naveli da se ima što vidjeti .. da se ima što naučiti ..kako mi odrasli tako i djeca ... dakle aktivni odmor za velike i male ... u kulturnom smislu, duhovnom smislu ali i sportskom.

O nama

Nakon 15-to godišnjeg rada u obiteljskom obrtu u vlasništvu najprije djeda pa onda oca odlučila sam osnovati sa suprugom vlastitu - opet obiteljsku  tvrtku.
Tvrtka je osnovana krajem 2013.godine i relativno smo mladi po imenu tvrtke na tržištu ali ne i iskustveno.
Čvrsti temelji tvrtke, koja je startala pozitivno i svakim danom sve više napreduje, su predani rad i navedeno višegodišnje radno iskustvo u kvalitetnoj organizaciji, vođenju i izvođenju svih vrsta građevinsko-obrtničkih radova.

KontaktLokacija i kontakt brojevi

  Dubrovčan 3b
49214 Veliko Trgovišće

  www.kaj-lux.hr

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  +385 49 237 395